У Львівській області у Стрию засуджено ще одного крадія

У Львівській області у Стрию засуджено ще одного крадія

11.12.14 17:43 0 661
У Стрию засуджено зловмисника, який обікрав людей, у яких гуляв на весіллі. Подія трапилася в ніч з суботи на неділю у липні цього року.

Так, недільного ранку до Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила про те, що у її помешканні побував злодій. Речі у кімнатах розкидані, з будинку зникли ноутбук та планшет, загальною вартістю п'ять тисяч гривень. Жінка зазначила, що в будинку в той час нікого не було, так як вони святкували весілля її сина у кафе, що знаходиться неподалік від їхнього помешкання.

Уже через два дні оперативники карного розшуку встановили особу крадія. Ним виявився 23-річний мешканець одного зі сіл Стрийського району, який був гостем на цьому ж весіллі. Свій вчинок молодик пояснив тим, що того вечора був напідпитку. Посварившись зі своєю дружиною, вирішив «охолонути» та прогулятися вулицею. Знаючи, що у будинку товариша нікого немає, проник у помешкання, зі злості пороскидав речі в кімнатах та прихопив ноутбук і планшет, які сховав неподалік у траві.

У судовій залі чоловік свою вину визнав та щиро розкаявся у вчиненому. Стрийський міськрайонний суд, врахувавши те, що викрадені речі молодик повернув власникам, кримінальне правопорушення вчинив вперше, виніс вирок – три роки позбавлення волі. Однак, звільнив його від відбування покарання, при умові, якщо він упродовж півтора року не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього судом обов'язки.

Вирок вступив у законну силу.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ