Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

11.12.14 17:14 0 807
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУ МВС України у Львівській області полковника міліції Загарія Дмитра Дмитровича, від Брошко Володимира Івановича, львів'янина.

Текст подяки подаємо нижче:

Шановний Дмитро Дмитрович!

Висловлюю щиру подяку слідчому Личаківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Антощаку Анатолію Романовичу, який героїчно врятував мене від невідомих хуліганів, та навіть прийняв на себе всі тілесні ушкодження від невідомих громадян. Так сталось, що того вечора я стояв на одній із вулиць коли до мене підійшов Анатолій Романович та поцікався чим я стурбований. Я відразу розповів йому, що мене хочуть побити якісь невідомі хлопці, тут ми побачили, що до нас біжать невідомі та висловлюючись нецензурною лайкою накинулись на нас. Анатолій Романович представився працівником міліції та просив зупинитись хлопців на, що вони бурно відреагували та накинулись, ще на працівника міліції. Після побиття хлопці почали втікати, та їм це не вдалось, Анатолій Романович покликав підмогу та спільно із своїми колегами наздогнали хулінагів, затримали та доставили їх до Галицького РВ міліції.

Прошу Вас заохотити працівника Личаківського РВ міліції Антощака Анатолія Романовича, старшого слідчого, капітана міліції правами якими ви наділені. Вдячний за належне навчання, виховання, організацію роботи та службу працівників міліції. Та бажаю, щоб побільше служило таких відважних, сумлінних працівників міліції як Антощак Анатолій Романович.

З поваго,

Брошко Володимир Іванович
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В гостях у міліцейських ...

КОМЕНТАРІ