У Львівській області свободівці вимагають звільнення екс-"регіонала" Ярослава Лотоцького з посади начальника Сокальської державної податкової інспекції

У Львівській області свободівці вимагають звільнення екс-"регіонала" Ярослава Лотоцького з посади начальника Сокальської державної податкової інспекції

11.12.14 11:31 0 701
Сокальська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" висловлює своє обурення та рішучий протест щодо призначення Ярослава Лотоцького на посаду начальника Державної податкової інспекції у Сокальському районі. Про це повідомив голова Сокальської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко.

Очільник націоналістів на Сокальщині також проінформував, що у 2004 році Лотоцький Ярослав Іванович як посадова особа був замішаний у фальсифікації президентських виборів на користь Віктора Януковича. "У листопаді 2004 року проти нього була порушена кримінальна справа через перешкоджання здійсненню виборчого права. 13 листопада 2012 року Самбірський міськрайонний суд виправдав його та залишив касаційну скаргу прокурора без задоволення", – зазначив свободівець.

"Новоспечений" головний податківець Сокальщини у 2010 році був обраним депутатом Жовківської районної ради від Партії регіонів, чим заплямував себе співпрацею зі злочинним режимом.

"Ми впевнені, що з призначенням Лотоцького головним податківцем району відбудеться збільшення тиску на підприємців та зміцнення корупції в податковій інспекції", – повідомив націоналіст.

Як повідомив Ігор Петренко, Сокальські свободівці вважають неприпустимим призначення на будь-які керівні посади колишніх "регіоналів" та прислужників режиму Януковича, адже основною вимогою Майдану було очищення влади від злочинного режиму Януковича.

" ми не маємо права повторювати помилок минулого, тому вимагаємо звільнення Лотоцького з посади начальника Сокальської ДПІ. Ми сподіваємось, що гасло "жити по-новому" стане реальністю без "прихвостів" Януковича", – зазначив націоналіст.

Сокальська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода", за його словами, залишає за собою право проводити разом із громадою Сокальщини акції протесту та громадської непокори.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ