Інформація про замінування Львівської ОДА не підтвердилася

Інформація про замінування Львівської ОДА не підтвердилася

11.12.14 14:05 0 612
Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи чоловіка, який 10 грудня о 15:00, повідомив про замінування державної установи.

На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно- криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у даних випадках.

З приміщення державної установи було евакуйовано близько 500 працівників та відвідувачів.

Ретельно обстежені приміщення Львівської обласної державної адміністрації та прилеглі території. Правоохоронці вибухових пристроїв не виявили.

Наразі працівники міліції проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи чоловіка, який повідомив про неправдиве замінування будівлі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Варто зазначити, що це вже 105 повідомлення, яке надійшло до правоохоронців з початку року про неправдиве замінування тих чи інших об'єктів у Львові та області.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ