У Львові правоохоронці викрили керівника ТзОВ,яка незаконно намагалася здати в оренду приміщення

У Львові правоохоронці викрили керівника ТзОВ,яка незаконно намагалася здати в оренду приміщення

11.12.14 14:38 0 678
Згідно статті 368-3 Кримінального кодексу України зловмисниці загрожує до семи років позбавлення волі.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою, 9 грудня, викрили 40-річну керівника ТзОВ, котра вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду у розмірі 7200 гривень за надання йому частини орендованого товариством приміщення розважального центру під облаштування ремонтної майстерні.

Правоохоронці встановили, що це приміщення належить територіальній громаді міста Львова. Керівник ТзОВ за оренду приміщення вже кілька років не сплачувала. Загалом заборгованість сягнула 250 тисяч гривень.

Зловмисницю затримано згідно з ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Варто зазначити, що протягом 9 грудня працівники УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області викрили два факти одержання неправомірної вигоди.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі телефонні ...

КОМЕНТАРІ