Львівські правоохоронці викрили заступника декана факультету одного з вишів міста на одержанні неправомірної вигоди

Львівські правоохоронці викрили заступника декана факультету одного з вишів міста на одержанні неправомірної вигоди

11.12.14 09:27 0 656
Зловмисниця вимагала та одержала 2100 гривень від студента за сприяння у здачі ним екзаменаційної сесії. Підозрюваній загрожує до десяти років позбавлення волі.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою на «гарячому» викрили заступника декана факультету одного з Львівських вищих учбових закладів на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 2100 гривень.

Правоохоронці встановили, що викладачка вимагала та одержала грошові кошти частинами від студента за сприяння у здачі ним екзаменаційної сесії та подальше сприяння у навчальному процесі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДАІ Волині ...
Наступна новина: рятувальники допомагають ...

КОМЕНТАРІ