У Львівській області стрийські правоохоронці розшукали викрадену "копійку"

У Львівській області стрийські правоохоронці розшукали викрадену "копійку"

11.12.14 09:54 0 627
Оперативники карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції встановили особу зловмисника, котрий у місті Моршин незаконно заволодів автомобілем, щоб потім розібрати його на запчастини.

На початку грудня до Стрийського міськвідділу міліції зателефонував мешканець міста Моршин та повідомив, що його автомобіль марки «ВАЗ» викрали. Власник автівки зазначив, що транспортний засіб був припаркований біля будинку,ключі від машини та документи знаходяться у нього.

У ході досудового розслідування оперативники з'ясували, що спритник, який викрав автомобіль, розібрав його на запчастини. Деякі частини цієї «копійки» виявлено в сусідній області на одному з пунктів прийому та реалізації автомобільних запчастин, які були у вжитку.

«Наразі на причетність до вчинення кримінального правопорушення перевіряємо 22-річного мешканця одного з районних центрів Івано-Франківської області, а також встановлюємо можливих співучасників цього злочину», - повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Вчинене карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За участі свободівців у ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ