Рівненська область: працівники Головного управління ДСНС здійснюють перевірку виконання завдань за призначення пожежно-рятувальних підрозділів

Рівненська область: працівники Головного управління ДСНС здійснюють перевірку виконання завдань за призначення пожежно-рятувальних підрозділів

11.12.14 12:57 0 706
У період з 09 по 10 грудня працівниками ГУ ДСНС у Рівненській області здійснюється надання практичної допомоги та перевірка стану готовності до виконання завдань за призначенням з ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру в умовах мирного часу та особливого періоду Сарненського, Рокитнівського, Березнівського районних секторів та 5-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС.

В ході перевірки надається практична допомога щодо відпрацюванню питань взаємодії органів управлінь та сил місцевих ланок та підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Рівненської області при виконанні спільних завдань у зимовий період.

Особлива увага звертається на готовність систем оповіщення, готовності та порядку приведення до виконання завдань. Разом з тим, було практично відпрацьовано розгортання постів радіаційного та хімічного спостереження, алгоритм здійснення дослідно-епідеміологічного контролю за забрудненням навколишнього середовища, продуктів харчування та води.

Крім того, у ході надання практичної допомоги значна увага приділялась і забезпеченню сталого функціонування об’єктів життєзабезпечення в зимовий період, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах підвищеної небезпеки та потенційно-небезпечних об’єктах.

Також відбулась перевірка наявності місцевих та об’єктових резервів для запобігання та реагування на можливі надзвичайні ситуації, життєзабезпечення населення, організація аварійного водопостачання та енергозабезпечення населених пунктів.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Вітенко просить ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ