Понад 83 млн грн єдиного податку надійшло до місцевих бюджетів Тернопілля від фізосіб-підприємців

Понад 83 млн грн єдиного податку надійшло до місцевих бюджетів Тернопілля від фізосіб-підприємців

11.12.14 10:15 0 671
Протягом січня-листопада 2014 року фізичні особи-підприємці, що працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 83,3 млн грн.

За словами начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області, це на 6,6 млн грн або на 9 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року, інформують у відділі комунікацій Головного управління ДФС у Тернопільській області.

Зокрема у листопаді такі платники спрямували до місцевих бюджетів області 11,5 млн грн єдиного податку, що на 1,8 млн грн більше, ніж у листопаді минулого року.

Загалом 20,6 тисяч фізичних-осіб підприємців Тернопільщини обрали спрощену систему оподаткування.

Для ведення успішного бізнесу спрощенці мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді, до того ж за власним рішенням протягом року вони мають можливість змінювати групу або ставку податку.

Крім того, для спрощення документообігу з початку поточного року платникам податків, які працюють на спрощеній системі оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку вже не видаються. Замість свідоцтва зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку, який діє до внесення змін до реєстру.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молодь у церкві Юра у ...
Наступна новина: Структура новостного блока

КОМЕНТАРІ