Працівникам комунальних установ,закладів та підприємств Тернопільської обласної ради вручено відзнаки “Подяка голови обласної ради”

Працівникам комунальних установ,закладів та підприємств Тернопільської обласної ради вручено відзнаки “Подяка голови обласної ради”

11.12.14 15:54 0 813
Підбиваючи підсумки року, що минає, голова обласної ради Василь Хомінець, звернувся до представників колективів комунальних закладів: «Цей рік видався особливий та складний, як для країни в цілому, так і для нашої області. Революція гідності стала однією із найгероїчніших та разом з тим найтрагічніших подій новітньої історії України. Вперше за 23 роки наша земля втрачала своїх дітей у боротьбі з диктатурою, вперше до нас прийшла справжня війна, до якої наша армія, зруйнована, обкрадена, знищена, виявилась зовсім не готовою. Та вороги прорахувались. Український народ став пліч-опліч зі своїми вояками. Незмілі ріки народної допомоги були направленої до збройних сил. Вперше за нашу новітню історію армія стала воістину народною. Серед цієї допомоги – значна лепта нашого краю».

Очільник найвищого представницького органу Тернопілля поінформував учасників зібрання про те, на що і з якою метою були витрачені усі кошти, зібрані обласною радою, її комунальними закладами і установами, про допомогу харчами, одягом, амуніцією, медикаментами, приладами та військовими і побутовими засобами, паливно-мастильними матеріалами, надану Тернопільському батальйону територіальної оборони ЗСУ, Тернопільському зональному відділу Військової служби правопорядку, підрозділам управління СБУ в області, батальйону обласного управління МВС, працівникам ДАІ області, які несуть службу в зоні проведення АТО, пораненим у зоні АТО краянам, бійцям 6 мотопіхотного батальйону та іншим.

Василь Хомінець подякував колективам комунальних установ, закладів та підприємств Тернопільської обласної ради за розуміння, активну громадянську позицію та готовність прийти на допомогу тим, «… хто захищає суверенітет та цілісність нашої держави!» – наголосив голова обласної ради та вручив відзнаки.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Житомирщині тривають ...

КОМЕНТАРІ