Вінницькі держохоронці "на гарячому" затримали крадія

Вінницькі держохоронці "на гарячому" затримали крадія

12.12.14 16:53 0 626
Прибувши на спрацювання сигналу «Тривога», працівники управління Державної служби охорони затримали крадія, який викрав металеві вироби з території одного з підприємств обласного центру.

Нещодавно на пульт центрального спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» зі складів підприємства, розташованого на околиці міста Вінниці. Отримавши повідомлення, держохоронці відразу направились на місце події. По прибуттю було встановлено, що тривожну кнопку натиснув охоронник, який помітив на території складів невідомий автомобіль.

Під час обстеження об'єкту було виявлено зламані замки одного з приміщень складу та автомобіль марки «Мерседес», в якому знаходились ящики з металевими виробами, які належать товариству. Біля автомобіля було затримано непрацюючого вінничанина, який вирішив підзаробити таким чином.

За фактом крадіжки працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув'язненням від 3 до 6 років. Триває слідство.

УДСО при УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Держінспектори Волині ...

КОМЕНТАРІ