На Вінничині міліціонери відкрили кримінальні провадження за фактами автопригод,у яких постраждали двоє людей

На Вінничині міліціонери відкрили кримінальні провадження за фактами автопригод,у яких постраждали двоє людей

12.12.14 09:44 0 614
У автопригодах, які стались минулої доби у Жмеринському та Липовецькому районах області постраждали двоє людей. За попередньою інформацією, обидва водії не впорались з керуванням, що і призвело до порушення правил безпеки дорожнього руху.

Вранці 8 грудня на автодорозі «Вінниця - Могилів Подільський» поблизу села Кацмазів Жмеринського району, 34-річний водій автомобіля «Пежо Партнер не впорався з керуванням на слизькому відрізку шляху та скоїв зіткнення з деревом.

Внаслідок ДТП 62-річна пасажирка автомобіля була госпіталізована в травматологічне відділення районної лікарні. Ще двоє пасажирів іномарки після надання медичної допомоги були відпущені додому.

Цього ж дня у Липовецькому районі на автодорозі Турбів-Вінниця, поблизу села Приборівка, водій автомобіля "Сітроєн Берлінго" під час зустрічного роз'їзду, не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем " Ауді-80". В результаті автопригоди водій «Ауді» отримав тілесні ушкодження та звернувся за допомогою в Турбівську лікарню.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Керівництво Ужгородської ...

КОМЕНТАРІ