З такими людьми Україна переможе (+фото)

З такими людьми Україна переможе (+фото)

12.12.14 15:55 0 664
На Вінниччині, 11 грудня в приміщенні обласної філармонії «Плеяда», відбулися урочистості з нагоди Дня благодійництва та Дня волонтера. Гімном України розпочався захід вшанування 230-ти представників підприємств, організацій, пересічних громадян з усіх куточків Вінниччини, які стали в непростий для країни час чи не єдиним помічником та порадником для бійців АТО та переселенців з АР Крим і Сходу нашої держави.

Виступаючи перед присутніми перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко відзначив, що жоден зал нашої області не вмістив би всіх людей, які стали благодійниками і волонтерами. «Жодними словами не можна висловити вдячність тим, хто вже рік підтримує і допомагає нашим хлопцям боронити рубежі, а переселенцям відчувати себе захищеними громадянами України» - наголосив Андрій Гижко. На сьогоднішній день, за словами першого заступника голови ОДА , за сприяння благодійників та волонтерів в зону АТО відправлено продуктів, засобів захисту, обмундирування та інших необхідної продукції в еквіваленті на близько 23 мільйони гривень , а для переселенців, що проживають на території області - на 7 мільйонів гривень. «Нехай все, що ви робили і робите повернеться вам сторицею» - такими словами завершив свій виступ перший заступник голови облдержадміністрації .

Найбільша кількість волонтерів та благодійників звичайно ж знаходиться в обласному центрі. Саме у Вінницю збігаються більшість потоків благодійної допомоги, яка потім вже розподіляється відповідно до запитів на неї. Волонтер – це особлива місія, серед нагороджених найбільше волонтерів було саме з Вінниці.

З щирими словами подяки в цей святковий день від міської влади Вінниці виступив в.о. міського голови, секретар Вінницької міської ради Сергій Моргунов. «Я гордий, що все населення області стало на підтримку тим, хто потребує нашої допомоги» - відмітив Сергій Моргунов. Він також підкреслив, що Вінниччина ніколи не була обділена людьми, які переймаються долею свого краю. Бізнес і підприємництво постійно допомагають відчувати вінничанам комфортно на своїй землі. «Але наступила війна, всі зрозуміли, що армії у нас немає, відсіч ворогу дати немає кому. І саме тоді роль волонтерів і благодійників стала основною рушійною силою і підтримкою. З такими людьми Україна переможе!» - акцентував Сергій Моргунов.

Дві години урочистостей пройшли миттєво …. Часто у всіх присутніх на очах проблискували сльози, адже зворушливі пісні, фотографії загиблих майже 70 бійців Вінниччини, хвилина мовчання - все це нагадувало кожному про важкий і страшний від втрат близьких і рідних рік.

Влада області та міста, вся громада Вінниччини низько вклоняється перед всіма добрими, щирими справжніми патріотами незалежної, цілісної України – ВОЛОНТЕРАМИ і БЛАГОДІЙНИКАМИ!







































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ