На Вінниччині державні кадастрові реєстратори розпочали надавати послуги громадянам у перших п'яти Центрах адмінпослуг

На Вінниччині державні кадастрові реєстратори розпочали надавати послуги громадянам у перших п'яти Центрах адмінпослуг

12.12.14 15:35 0 663
У Вінницькій області державні кадастрові реєстратори розпочали надавати послуги громадянам через перші п‘ять Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Як повідомляє Головне управління Держземагентства у Вінницькій області, фахівці мали розпочати виконувати свої обов'язки у зазначених центрах з нового року, як це визначено урядовим розпорядженням. Однак у містах Вінниці, Ладижині, Вінницькому, Тиврівському і Тростянецькому районах робочі місця для кадастрових реєстраторів вдалося облаштувати раніше, тож вони достроково приступили до виконання своїх обов‘язків через Центри адмінпослуг.

У повідомленні наголошується, що основна мета центрів надання адміністративних послуг – зменшити необхідність громадянина – отримувача послуги спілкуватися з службовими особами і відвідувати державні установи, які територіально віддалені одна від одної. Це спростить процедуру отримання адміністративних послуг населенням та сприятиме зменшенню випадків корупції в органах влади.

На на Вінниччині активно продовжується робота з облаштування місць для роботи кадастрових реєстраторів у ЦНАПах в інших районах області. Робочі місця забезпечуються необхідною оргтехнікою, меблями, телефонним зв'язком, повідомляє землевпорядна служба.

Як відомо, до функцій кадастрових реєстраторів належать, зокрема: державна реєстрація земельних ділянок, видача витягів з Державного земельного кадастру і технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, а також надання інших послуг, перелік яких визначено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523-р. Відповідно до Закону України «Про Державний земельний кадастр», термін надання послуг державним кадастровим реєстратором не може перевищувати 14 робочих днів.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За крадіжку грошей ...
Наступна новина: Начальник Монастириського ...

КОМЕНТАРІ