У Волинській області водій,який збив жінку з дитиною,сяде за ґрати

У Волинській області водій,який збив жінку з дитиною,сяде за ґрати

12.12.14 12:36 0 683
Прокуратурою Волині підтримано державне обвинувачення в кримінальному провадженні про порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого, водієм, котрий 5 листопада 2013 року на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Луцьку скоїв наїзд на жінку з дитиною.

Нагадаємо, того вечора близько 19 години лучанин Олег Боріщук, який не мав посвідчення на право керування транспортним засобом та їхав не зареєстрованим належним чином автомобілем марки «VOLKSVAGEN VENTO», виїхавши на зустрічну смугу руху, наїхав на жінку із дитиною, які переходили дорогу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження, а дитина загинула.

Вироком Луцького міськрайонного суду водія було визнано винним та призначено покарання у виді чотирьох з половиною років позбавлення волі. Однак із такою мірою покарання чоловік не погодився та оскаржив рішення суду.

Як повідомив старший прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури Волинської області Олександр Кравчук, Апеляційний суд Волинської області наразі залишив вирок суду першої інстанції без змін.

Окрім того, винному доведеться сплатити ще 50 тис. грн. моральної шкоди, завданої потерпілим.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ