Звинувачення представників ГО «Автомайдан України» надумані!

Звинувачення представників ГО «Автомайдан України» надумані!

12.12.14 13:40 0 709
11 грудня 2014 року, в інформаційному просторі Волині поширилася інформація про те, що влада області надала волонтерам приміщення, не придатне для використання. Відповідну заяву зробив керівник ГО «Автомайдан Україна» Олег Бондарук.

Керуючись принципами свободи слова, виступаючи за об'єктивне інформування громадськості й достовірне висвітлення ініціатив виконавчої влади краю, хочемо повідомити, що публічні звинувачення керівника громадської організації не мають реального підґрунтя.

А тому вважаємо за потрібне повідомити, що облдержадміністрація не є власником, розпорядником чи балансоутримувачем майна (будівель і споруд), а відтак не має права надавати представникам будь-якої громадської чи волонтерської організацій жодного приміщення. Аби виконувати покладені на неї функції, облдержадміністрація орендує приміщення, зокрема частину будинку обласної ради у Луцьку.

Окрім того, варто зауважити, що голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у жодному разі не нехтує дорученням Президента України, про що безпідставно, нічим не аргументуючи, заявив Олег Бондарук. Облдержадміністрація всіляко сприяє волонтерам та підтримує їхні ініціативи. Завдяки активній позиції представників виконавчої гілки влади краю створено перший в Україні реабілітаційний центр для учасників АТО та їхніх родин, підписано Меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією та Луцьким військовим гарнізонним госпіталем, завдяки чому розроблено й втілено в життя механізм скерування бійців на лікування та реабілітацію у цивільних медичних закладах краю. Понад 40 млн грн обласна влада спільно з волонтерами спрямувала на потреби військових. Зокрема для потреб луцького штабу ГО «Автомайдан Україна» виділили дві тони пального. За підтримки облдержадміністрації згадані волонтери проводили у районних Будинках культури благодійні акції й збирали кошти для бійців АТО.

Також слід уточнити, що саме голова облдержадміністрації звертався з проханням посприяти у виділенні приміщення для ГО «Автомайдан Україна» до Луцького міського голови, Луцької міської та волинської обласної рад.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ