В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав учасників змагань “Веселі старти”

В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав учасників змагань “Веселі старти”

12.12.14 09:48 0 642
19 грудня вшановують Святого Миколая Чудотворця. Діти особливо полюбляють це свято, бо зранку очікують подарунки під подушкою. І ось, з нагоди наближення цього свята, у Луцькому навчально-виховному комплексі загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою відбулися змагання “Веселі старти” серед вихованців закладу.

Захід організований міським центром фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” (директор — Надія Петрик).

Для дітей було організовано цікаві змагання у п'ятьох видах. Школярі змагалися у естафетах, долали перешкоди намагалися якнайшвидше перенести мішок Святого Миколая з подарунками та багато іншого.

Крім того, були організовані показові виступи з художньої гімнастики, дзюдо тощо.

Привітати учасників та переможців змагань “Веселі старти” завітали міський голова Микола Романюк та начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк.

Міський голова привітав дітей з прийдешнім днем Святого Миколая Чудотворця та побажав, щоб він приніс дітям все те, що вони написали у своїх листах до Святого.

“Я радий бути тут . Спорт - це здоров'я. Радий бачити вас такими активними та веселими. Ви є майбутнім нашої держави. Для того, щоб будувати Україну треба бути здоровими, сильними, займатися спортом. Під час будь-яких змагань є переможці та переможені. одні стали кращими, у наступному році інші здобудуть перемогу. Треба готуватися, працювати над собою і ви обов'язково здобудете перемогу”, - зазначив Микола Романюк.

Потому міський голова вручив учасникам змагань дипломи та солодкі подарунки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ