Волинська область: рятувальники передали пожежний автомобіль місцевій пожежній команді в селі Троянівка

Волинська область: рятувальники передали пожежний автомобіль місцевій пожежній команді в селі Троянівка

12.12.14 12:12 0 715
Для захисту сільських населених пунктів Волинської області від вогняної стихії для місцевої пожежної команди Троянівської сільської ради Маневицького району з Державної пожежно-рятувальної частини №13 смт Маневичі передано на озброєння пожежну автоцистерну АЦ-40.

Автомобіль на шасі ЗіЛ-130 укомплектований усім необхідним обладнанням, знаходиться у робочому стані та слугуватиме виключно для захисту від пожеж осель мешканців 7-ми населених пунктів найвіддаленіших від райцентру Троянівської та Новорудської сільських рад, а також сусідніх громад у разі потреби його залучення до гасіння складних пожеж.

Завдяки фінансуванню з місцевого бюджету, бойове чергування в підрозділі здійснює 2 водія, а мешканці сільської ради подбали про будівництво опалювальних гаражу та приміщення для чергування. Боротись з вогнем штатним пожежникам щоразу допомагають члени добровільної команди сільської громади, якими опікується безпосередньо сільський голова Микола Ясюк. Наступного року в планах районної влади ввести в цьому підрозділі додатково ще одну посаду водія-пожежника.

Замість переданого автомобіля, на озброєння ДПРЧ-13 смт Маневичі з обласного центру надійшла майже нова, сучасна пожежна автоцистерна АЦ-40 (433371) на шасі ЗІЛ.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові 500 помічників ...
Наступна новина: Міліціонер-ліквідатор ...

КОМЕНТАРІ