У Волинській області бійці "Світязю" готові до виконання бойових завдань

У Волинській області бійці "Світязю" готові до виконання бойових завдань

12.12.14 15:01 0 616
Керівництво обласного управління міліції спільно із волонтерами та благодійниками забезпечили всіх працівників підрозділу зимовим форменим одягом, а також необхідними засобами захисту та амуніцією.

Командир роти Олександр Фацевич зауважив, що підрозділ практично на сто відсотків забезпечений усім необхідним:

- Для особового складу роти за кошти управління та благодійників було придбано по два комплекти зимового форменого одягу, один із яких – із водотривкої тканини. Це, зокрема, комплекти, в які входять зимовий костюм - ватні штани та тепла куртка із міцної якісної тканини, термобілизна, флісова кофта та шапка-маска. Крім того, хлопці підрозділу мають ще й бушлати.

За його словами, для бійців закуплений теплий одяг українського виробництва, який відповідає всім сучасним вимогам. Новий спецодяг і взуття шили з урахуванням побажань бійців і досвіду, отриманого під час проведення АТО.

– Ми стовідсотково забезпечені засобами індивідуального захисту - бронежилетами, кевларовими шоломами, тактичними наколінниками, захисними окулярами. Для полегшення виконання бойових завдань у кожного із бійців роти є тактичні розвантажувальні жилети та ремінно-плечові системи, до яких кріпиться усе необхідне спорядження - кобури, сухарні сумки, аптечки, додаткові підсумки для магазинів, а також індивідуальні сумки для провіанту.

До того ж, кожен співробітник має тактичний рюкзак, у комплекті до нього є спальний мішок, дощовик та каремат. У кожного співробітника є індивідуальна аптечка, яка повністю укомплектована необхідними медпрепаратами.

Старший інспектор взводу роти «Світязь» Ярослав Кашуба розповів, що хлопці повністю готові до виконання бойових завдань на східних рубежах: як матеріально, так і морально:

- За довгих чотири місяці нас навчили військовій тактиці. Ми здобули теоретичні та практичні заняття ведення бою, а також основи тактико-спеціальної та вогневої підготовки. Крім того, вивчили одне одного. Адже кожному із нас важливо відчувати надійне братське плече поряд у небезпечних ситуаціях і готовність пожертвувати усім заради життя побратима. Головне те, що у нашому підрозділі - всі патріоти.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Меценат Юрій Бережник ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ