Міліціонери Волині допомагають родинам захисників Вітчизни

Міліціонери Волині допомагають родинам захисників Вітчизни

12.12.14 08:09 0 695
У кожній області, в кожному районі держави живуть люди, в чию домівку прийшла тривога, пов'язана з проведенням антитерористичної операції на Сході держави. Тому ті, хто залишився в тилу, мають зробити усе, щоби родини захисників Батьківщини відчували турботу і підтримку.

Тож у рамках всеукраїнської акції «Від щирого серця», ініційованої Міністерством внутрішніх справ України, правоохоронці Волині продовжують опікуватися родинами колег та військовослужбовців, які перебувають в АТО.

Цього разу дружнє плече міліціонери з Іваничіського району підставили пенсіонерці Надії Василівні Шелест, котра проживає у селі Лугове. Опорою і надією жінки є син Микола, який ще у квітні залишив матір і пішов захищати державу.

За весь час проходження служби у східних областях нашої країни Микола приїжджав додому лише один раз у короткотривалу відпустку. За браком часу він не зміг допомогти матері підготовитися до зими. А тому руку помочі жінці простягнули дільничні інспектори міліції Іваничівського району. Правоохоронці насамперед заготовили і порізали дрова, які знадобляться господині для обігріву домівки.

Пенсіонерка щиро тішилися візиту міліціонерів, адже вони не лише чоловічою роботою посприяли, а й розрадили добрим словом.

– Дуже приємно, що у такий складний для держави період ви знаходите час і можливість навідатися до тих, кого війна на Сході зробила одинокими. Нехай Береже вас усіх Господь, – такими словами проводжала помічників Надія Василівна.

Катерина ДОВГУН,

Іваничівський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ