За крадіжку грошей волинянинові "світить" п'ять років тюрми

За крадіжку грошей волинянинові "світить" п'ять років тюрми

12.12.14 15:25 0 696
До чергової частини луцького районного відділу міліції звернулися двоє жителів обласного центру і повідомили про те, що на автозаправці за невідомих обставин у них зникли гроші.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, оперативники встановили зловмисника. Ним виявився 28-річний житель обласного центру. До слова, зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу та крадіжки.

Як з'ясувалося згодом, злодій шукав, де можна поживитися. Зайшовши на заправку, спритник помітив компанію молодих людей. Підсівши до них, завів розмову і непомітно витягнув із кишені светра у 26-річного жителя обласного центру 60 доларів США та 800 гривень, а за кілька хвилин «обчистив» кишені ще одного молодика, у якого поцупив ще 800 гривень.

Після цього зловмисник вийшов на вулицю, аби покурити, і накивав п'ятами. А вже наступного дня правоохоронці затримали злодія.

Працівники слідчого відділення Луцького РВ розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер волинянину загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: На Вінниччині державні ...

КОМЕНТАРІ