У Чернівцях міліція за лічені години знайшла зловмисників,котрі пограбували іноземця

У Чернівцях міліція за лічені години знайшла зловмисників,котрі пограбували іноземця

12.12.14 09:29 0 668
29-річний громадянин Туреччини декілька тижнів тому приїхав у Чернівці відвідати друзів. Якось пізно ввечері, коли він прогулювався містом, натрапив на компанію молодих людей. Ця зустріч стала справжньою несподіванкою для «заморського» гостя.

Двоє молодиків та троє дівчат, помітивши перехожого, одразу вирішили, що у нього буде чим поживитися. Хлопці почали прискіпуватися до чоловіка, потім в хід пішли кулаки. Дівчата кинулися шукати по кишеням «наживу». Але знайшли лише 600 гривень.

Потерпілий одразу ж звернувся до правоохоронців за допомогою. Працівники Шевченківського райвідділу оперативно почали вживати усіх необхідних заходів і вже за декілька години особи зухвалих зловмисників було встановлено. Двоє хлопців – 19-ти та 23-років – та троє дівчат віком 16-17 років зізналися у скоєному. У них міліціонери вилучили речові докази, - розповів начальник Шевченківського райвідділу Дмитро Чебан.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Життю та здоров'ю потерпілого наразі нічого не загрожує.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: патронажні ...

КОМЕНТАРІ