Працівники ДАІ Буковини виявляють автомобілі з фальсифікованими номерами агрегатів

Працівники ДАІ Буковини виявляють автомобілі з фальсифікованими номерами агрегатів

12.12.14 14:34 0 674
Нещодавно, під час преретину кордону з Румунії в Україну на автомобілі «Ауді А4» болгарської реєстрації, з’ясувалось, що мешканець села Банчени Герцаївського району перебував за кермом транспортного засобу з підробленим номером кузова.

Несподівана прикрість очікувала і на мешканця села Мілієве Вижницького району.

При перереєстрації його автомобіля «Volkswagen Passat» фахівці центру з надання послуг пов`язаних з використанням автотраспортних засобів з обслуговування Вижницького та Путильського районів при УДАІ в Чернівецькій області виявили ознаки вварки номера кузова.

За 11 місяців 2014 року під час нагляду за дорожнім рухом та спеціальних заходів працівниками ДАІ виявлено 23 випадки керування транспортними засобами з перебитими та підробленими номерами агрегатів. 12 таких випадків задокументовано під час реєстраційно-екзаменаційної роботи працівниками підрозділів РЕР .

Довідково

Санкції ст. 290 Кримінального Кодексу України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. передбачають штраф від ста п'ятдесяти до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ