У Житомирі оперативники затримали 17-річну звідницю та "нічних метеликів"

У Житомирі оперативники затримали 17-річну звідницю та "нічних метеликів"

12.12.14 13:33 0 657
На території Житомирщини, як і загалом по Україні, тривають спеціальні заходи міліції під умовною назвою «Нічне місто». В обласному центрі працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, УМВС затримали юну звідницю та кількох повій. Проводиться досудове розслідування.

- Метою операції є виявлення та документування протиправної діяльності злочинних груп і окремих осіб, причетних до створення або утримання місць розпусти, звідництва, сутенерства, увезення, виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів тощо, - прокоментував керівник ВБЗПТЛ УМВС Дмитро Підгорний.

У ході проведення спеціальних заходів працівники підрозділу наприкінці листопада в одній з квартир обласного центру зафіксували факт звідництва. Безпосередньо на місці події було затримано 17-річну киянку, яка за грошову винагороду в сумі 600 гривень звела 18-річну дівчину (за реєстрацією жительку Полтавської області) з клієнтом.

Під час проведення огляду оселі було вилучено грошові кошти, мобільні телефони та інші речі. За уже проведеними перевірками, два із вилучених терміналів раніше було оголошено у розшук київськими правоохоронцями.

За кілька днів потому оперативники задокументували ще один подібний факт. Цього разу уже дві житомирянки винаймали в обласному центрі квартиру, в якій проходили їх зустрічі з клієнтами. Оголошення про надання сексуальних послуг дівчата розміщали, як і в попередньому випадку, у мережі Інтернет. Працівники відділу зафіксували, як 28-річна жінка звела з клієнтом свою 22-річну сестру. За такі послуги отримала винагороду у сумі 700 гривень.

На даний час досудове розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України триває. Законодавство за такі дії визначає покарання у вигляді штрафу або обмеження волі до 2 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ