В Житомирській області за добу правоохоронці викрили два підпільних пункти прийому металобрухту

В Житомирській області за добу правоохоронці викрили два підпільних пункти прийому металобрухту

12.12.14 14:51 0 615
Дільничні інспектори міліції Володарсько-Волинського РВ УМВС під час проведення профілактичних заходів встановили, що в одному з сіл району 61-річний місцевий житель здійснював незаконний прийом та збут металобрухту.

За попередніми даними, чоловік не має жодних дозвільних документів щодо здійснення такого роду діяльності. З його домоволодіння було вилучено майже 400 кг лому чорного металу.

Цього ж дня коростенські правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль «Ford Transit» під керуванням 41-річного підприємця, у салоні якого знаходився металобрухт.

Як було встановлено, чоловік займався незаконною закупівлею металу у населення району.

Нині за обома фактами тривають розслідування.

Шановні громадяни! Міліційні зведення щодень фіксують крадіжки металу найрізноманітнішого спектру. І ні для кого не секрет, що цуплять все: від посуду, сільськогосподарського реманенту та запчастин до дротів ліній електропередач та телефонних кабелів, аби потім здати ці речі до пунктів прийому металобрухту.

Працівники міліції постійно проводять спеціальні заходи, спрямовані, по-перше, на розкриття названих крадіжок, а, по-друге, на виявлення існуючих підпільних пунктів прийому металобрухту. Слід пам'ятати, що обидва діяння – незаконне заволодіння чужим майном і порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом – визнаються як кримінальні правопорушення, за вчинення яких передбачена відповідальність згідно з чинним Кримінальним кодексом України.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Меценат Юрій Бережник ...

КОМЕНТАРІ