Житомирські дільничні інспектори викрили молодика,ласого до чужого майна

Житомирські дільничні інспектори викрили молодика,ласого до чужого майна

12.12.14 16:13 0 609
6 грудня до чергової частини Житомирського МВ УМВС звернулась 33-річна жителька обласного центру із заявою про викрадення з її помешкання фотоапарата вартістю понад 1 тис. гривень.

Жінка розповіла, що зникнення фототехніки виявила кілька днів тому, а от коли саме її було викрадено – не знає, адже слідів проникнення до власного житла не помітила.

Дільничні інспектори міліції, детально розпитавши заявницю, її сусідів та інших можливих очевидців події та провівши інші розшукові заходи, встановили, що крадіжку вчинив 23-річний житомирянин. Молодик бував у гостях у заявниці та, скориставшись її неуважністю та заклопотаністю, поцупив вартісну річ.

Правоохоронці вилучили у молодика викрадене. Триває розслідування.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Викрадені речі луцькі ...
Наступна новина: Прокуратура через суд ...

КОМЕНТАРІ