В Житомирській області за добу рятувальники вилучили з кювету рейсовий автобус та легкове таксі з водойми

В Житомирській області за добу рятувальники вилучили з кювету рейсовий автобус та легкове таксі з водойми

12.12.14 08:07 0 753
10 грудня, близько 17:10, на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про те, що водій рейсового автобусу «Рім-Богдан», що прямував за маршрутом Житомир – Катеринівка, не впоравшись з керуванням на слизькій дорозі, з’їхав у кювет. Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Гайки. На момент події у салоні транспортного засобу знаходилися двоє пасажирів та водій. Останній і зателефонував до оперативно-рятувальної служби «101» та розповів про пригоду.

Рятувальники за допомогою пожежного автомобіля вилучили автобус з кювету на проїжджу частину дороги. Медична допомога людям не знадобилася і «Богдан» поїхав далі.

Ще одна, подібна, дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Юрівка Любарського району. Близько 01:30 11 грудня водій легкового таксі «Дачія Логан», який віз трьох пасажирів: двох малолітніх дітей та їхнього батька, з міста Хмельницький до аеропорту столиці України, теж не впорався з керування та з’їхав у місцеву водойму. Лід був ще не надто міцний і, не витримавши ваги легковика, тріснув. На щастя, біля берега було мілко і автівка не занурилися у воду повністю. Пасажири та водій зуміли самостійно вибратися на берег та одразу ж викликали рятувальників.

Прибулі за викликом бійці ДСНС за допомогою автоцистерни та лебідки вилучили автомобіль на дорогу. Медична допомога людям не знадобилася, а рятувальники, у свою чергу, напоїли всіх учасників пригоди гарячим чаєм та повернулися у розташування частини.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Міліціонери Волині ...

КОМЕНТАРІ