В Житомирській області у Новограді-Волинському правоохоронці продовжують вилучати з незаконного обігу наркотичні засоби

В Житомирській області у Новограді-Волинському правоохоронці продовжують вилучати з незаконного обігу наркотичні засоби

12.12.14 15:15 0 595
Оперативники міськвідділу міліції під час відпрацювання на одній із вулиць міста затримали молодика, який мав при собі наркотичні засоби. Чоловік стверджує, що зберігав коноплі для власного вжитку. Триває перевірка всіх обставин.

Працівники сектору по боротьбі із незаконним обігом наркотиків, перевіряючи отриману інформацію, звернули увагу на одного з жителів райцентру. В оперативників були підстави стверджувати, що чоловік має при собі наркотичні засоби.

Після прибуття слідчо-оперативної групи у присутності свідків міліціонери провели огляд чоловіка та виявили в кишені його куртки паперовий згорток. За зовнішніми ознаками, в ньому знаходилось близько 15 гр сухої подрібненої суміші рослинного походження, схожої на коноплю. Втім нині це з'ясовують експерти Науково-дослідного екпертно-криміналістичного центру при УМВС, куди вилучене направлено.

Як з'ясувалось, затриманий, 34-річний місцевий житель, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Вже у відділку міліції він зізнався, що полюбляє покурити «дурман-траву» і цього вечора збирався «кайфонути» вдома.

- За названим фактом слідчим відділом Новоград-Волинського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк, - прокоментував начальник територіального підрозділу Сергій Рябошапка.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: Прокуратурою Рівненської ...

КОМЕНТАРІ