В Закарпатській області дитячі розваги юних мукачівців закінчились криміналом

В Закарпатській області дитячі розваги юних мукачівців закінчились криміналом

12.12.14 14:26 0 660
Троє неповнолітніх мукачівців вирішили розважитись у тирі, який розташований у самому центрі м.Мукачева. Проте коли почули, що ці «забавки» не безкоштовні, то викрали пневматичний револьвер вартістю близько 1500 гривень і втекли.

Із заявою про крадіжку пневматичного револьвера зі стрілецького тиру «Тир-М» звернувся підприємець. На час крадіжки, коли до приміщення тиру зайшло троє юнаків, там була лиш жінка-консультант.

Вечірніми гостями виявились студенти одного з мукачівських училищ. Юнаки прийшли в тир постріляти, та коли дізнались, що ця послуга платна, вирішили… викрасти пневматичну зброю. Зловмисники зімітували вимкнення електроенергії, а коли світло нібито з`явилось, хлопці, сміючись, вийшли з приміщення. Тільки коли юнаки пішли, жінка виявила відсутність зброї і одразу ж викликала правоохоронців.

За кілька днів, перевіривши зібрану інформацію, передивившись камери відеоспостереження у центральній частині міста, оперативники карного розшуку Ярослав Мартин та Артур Ганькович вийшли на слід юних зловмисників. Троє юнаків, які проживають у мікрорайоні міста «Підгоряни» і навчаються в одному з навчальних закладів, наперед домовились викрасти пневматичний револьвер. Після крадіжки хлопці сховали зброю на даху новобудови у мікрорайоні, де проживають.

Там револьвер і знайшли працівники міліції.

За даним фактом слідчий міського відділу відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ