В Закарпатській області ділки підпільного грального бізнесу опинилися на лаві підсудних

В Закарпатській області ділки підпільного грального бізнесу опинилися на лаві підсудних

12.12.14 17:01 0 682
За матеріалами працівників Закарпатського УБОЗу скеровано в суд обвинувальний акт відносно учасників організованої злочинної групи, які організували та займались незаконним гральним бізнесом на території Закарпатської області.

Працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області в результаті вжитих заходів у серпні ц.р. виявлено та задокументовано учасників організованої злочинної групи з числа громадян України, які з лютого 2014 року на постійній основі займались гральним бізнесом на території Закарпатської області. Ділки встигли заробити на цьому понад 850 тисяч гривень.

Ця організована злочинна група складалась з 8-ми осіб, а саме: з двох організаторів, депутата однієї із селищних рад та приватного підприємця і шести адміністраторів грального залу, які всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», умисно, діючи згідно з попередньо розробленим планом та розподілених ролей, з корисливих спонукань та з метою особистого збагачення організували діяльність грального залу з використання ігрових апаратів та займались гральним бізнесом, від якого отримували грошові кошти. Частину грошових коштів, які були одержані злочинним шляхом, організована злочинна група легалізувала.

За вказаними фактами слідчим СУ УМВС України в Закарпатській області відкриті кримінальні провадження ч.3 ст.28, ч.1. ст.203-2 України та ч.1,2 ст.209 Кримінального кодексу України відносно 8-ми учасників цієї організованої злочинної групи.

Днями всім учасникам організованої злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Досудове розслідування закінчено та скеровано обвинувальний акт до суду Закарпатської області.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ