Міліціонери виступили з профілактичними лекціями перед студентами Ужгородського коледжу мистецтв і торогово-економічного коледжу

Міліціонери виступили з профілактичними лекціями перед студентами Ужгородського коледжу мистецтв і торогово-економічного коледжу

12.12.14 08:26 0 681
Тема зустрічей – недопущення скоєння молодими людьми злочинів та правопорушень, боротьба з наркотиками та підлітковим пияцтвом.

Днями в Ужгородський коледж мистецтв завітав гість у погонах. Старший оперуповноважений в особливо важливих справах сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС області підполковник міліції Андрій Курта виступив перед студентами з профілактичними лекціями на тему профілактики злочинів та правопорушень.

Окремо правоохоронець розповів про згубність вживання підлітками наркотичних засобів, тютюну та алкоголю. Студентам продемонстрували відеоролик «Правда про наркотики».

Юнаки та дівчата з цікавістю слухали виступ гостя, задавали чимало запитань, на які отримали змістовні відповіді.

Подібні зустрічі міліція проводить регулярно. Зокрема, аналогічну зустріч підполковник А.Курта, спільно з працівником міського управління юстиції Яною Бідзілею, провів днями із студентами Ужгородського торгово-економічного коледжу.

Стедентам було продемонстровано профілактичний відеоролик «Діти за гратами».

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівництво ДАІ Волині ...

КОМЕНТАРІ