Леся Стебло взяла участь в обговоренні сучасного стану та перспектив розвитку прав людини в Україні

Леся Стебло взяла участь в обговоренні сучасного стану та перспектив розвитку прав людини в Україні

12.12.14 14:12 0 611
10 грудня відбулось засідання "круглого столу" на тему: "Права людини в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку", що присвячений 56-ій річниці Загальної декларації прав людини та 25-річчю Конвенції ООН про права дитини.

Захід організовано Головним управлінням юстиції у Хмельницькій області спільно із Хмельницьким університетом управління та права, Євразійської асоціації правничих шкіл та правників та відділення Всеукраїнської громадської організації "Асоціація правників України" в Хмельницькій області.

Мета зібрання – привернути увагу до питань прав людини та шляхів їх реалізації і захисту, адже усвідомлення своїх прав та вміння ними користуватись є невід'ємною частиною якісного життя.

У роботі взяли участь заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, ректор Хмельницького університету управління та права Олег Омельчук, представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, правозахисних громадських організацій, судді та науковці.

За словами Лесі Василівни, в умовах нинішньої суспільно-політичної ситуації обговорення стану та перспектив розвитку прав людини набуло якісно нового змісту.

«Положення, закріплені в Загальній декларації прав людини, можуть бути реалізовані на практиці, якщо принцип дотримання законності стане пріоритетним завданням держави, її основних органів, службових осіб та пересічного громадянина», - наголосила посадовець.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про мокрий ...
Наступна новина: Півстоліття «Облсвітло» ...

КОМЕНТАРІ