На Хмельниччині і добре слово лікує

На Хмельниччині і добре слово лікує

12.12.14 11:11 0 660
10 грудня заступник голови Славутської райдержадміністрації Руслан Броніч відвідав пораненого в зоні АТО Мяснікова Юрія Ігоровича, який проживає у селі Довжки. Молодий чоловік після тривалого перебування на передовій отримав поранення у вигляді опіків та повернувся додому. Аби поспілкуватися з учасником АТО та дізнатися про обсяги необхідної допомоги, до нього завітали заступник голови Славутської райдержадміністрації Руслан Броніч та голова Довжківської сільської ради Наталія Мельник.

В тихій спокійній обстановці, за чашкою гарячого чаю, Юрій Ігорович розповів, як воно бути на передовій захищати цілісність та незалежність України. Слухаючи його розповіді присутні були вражені тим, наскільки війна змінює світогляд людей, їх ставлення до життя та своєї країни.

Руслан Володимирович від імені усіх славутчан, мешканців району, подякував Юрію за те, що він оберігає наш спокій, стоїть на захисті нашої Батьківщини.

Він запевнив пораненого бійця та його родину, що зі сторони районної влади буде докладено усіх зусиль, аби надати максимальну матеріальну допомогу на лікування та реабілітацію.

Сам же, Юрій Ігорович, зазначив, що одразу після лікування має намір знову повернутися в зону АТО.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ