МВС надало міліції Хмельниччини 240 тис. грн. для придбання спеціального обладнання та оснащення спільних патрулів

МВС надало міліції Хмельниччини 240 тис. грн. для придбання спеціального обладнання та оснащення спільних патрулів

12.12.14 14:32 0 676
Дані кошти виділені із спецфонду МВС та передані міліції Хмельниччини в рамках експерименту щодо об'єднання патрульної міліції та Державтоінспекції Хмельниччини.

У рамках проведення реформи МВС із 01 листопада 2014 року до 28 лютого 2015 року в м. Хмельницькому проводиться експеримент зі створення на базі патрульної служби міліції та Державної автомобільної інспекції уніфікованого патрульного підрозділу. Чергова нарада робочої групи щодо проведення даного експерименту нині проходить в обласному управлінні міліції Хмельниччини за участю заступника Міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового.

Участь у нараді робочої групи також взяло керівництво міліції, члени робочої групи, стратегічний радник з питань дорожньої поліції Консультативної Місії ЄС Майкл Шраге, представник експертної Ради Анастасія Леухіна та старший радник ІСІТАП Рональд Гленсор.

За словами Сергія Ярового, наша мета — забезпечити безпеку громадян. — Необхідно зробити так, аби робота міліції була якісною та оперативною, а населення почувало себе у безпеці, — підкреслив Сергій Яровий.

Представник експертної Ради Анастасія Леухіна зазначила, що вони готові поділитися досвідом та допомогти у проведенні даного експерименту, надавати консультативну допомогу. Зокрема, за її словами, для результативності експерименту необхідно підвищити рівень практичних навиків та знать. Окрім цього, намагатися змінити суспільну думку по відношенню до міліції.

Варто зазначити, що на ці кошти вже закуплено 12 автомобільних реєстраторів, 7 автомобільних трекерів, 6 камер фото-відеофіксації ДТП, близько 100 одиниць спеціального обладнання, що використовується під час оформлення ДТП (конуси, комплекти дорожніх знаків тощо), 12 переносних автомобільних радіостанцій та 6 автомобільних, 53 комплекти одягу за сезоном, 53 жилети із світловідбиваючими елементами, 5 тонн палива.

У найближчий час планується доукомплектувати автомобілі медичними аптечками, камерами фото-відеофіксації та переносними GPS-трекерами, а також приладами для визначення стану алкогольного сп`яніння водіїв.

Прес-служба МВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині батальйон ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ