Сергій Яровий вручив ключі від квартир працівникам та ветеранам ОВС Хмельниччини (+)

Сергій Яровий вручив ключі від квартир працівникам та ветеранам ОВС Хмельниччини (+)

12.12.14 13:32 0 751
Ключі від довгоочікуваного власного житла отримало 35 працівників міліції. Крім того, заступник Міністра вручив керівництву УМВС сертифікат на 12 нових службових автомобілів, які будуть задіяні в експерименті по об'єднанню ДАІ та ППС.

Напередодні Дня міліції в УМВС України в Хмельницькій області відбулись урочисті збори, в яких взяло участь керівництво управління, діючі працівники та пенсіонери органів внутрішніх справ Хмельниччини. Привітати хмельницьких правоохоронців з наступаючим професійним святом та обговорити деякі питання, що стосуються, зокрема, зміцнення матеріально-технічної бази міліцейських підрозділів та покращення соціального захисту працівників та пенсіонерів ОВС, прибуло і керівництво Міністерства внутрішніх справ України на чолі із заступником Міністра Сергієм Яровим.

Розпочали зустріч із хвилини мовчання, якою вшанували пам'ять правоохоронців, котрі загинули, захищаючи рідну землю від окупантів.

Сергій Яровий наголосив на тому, що працівники міліції, які залишаються вірними присязі і несуть службу у вкрай складних умовах, потребують особливої уваги та відповідної фінансової підтримки і соціальних гарантій.

Заступник Міністра зазначив, що грошове забезпечення працівників міліції та військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції, збільшено вдвічі, і це незважаючи на значне недофінансування МВС. У короткі терміни проведено матеріально-технічне переоснащення Національної гвардії України та батальйонів патрульної служи міліції особливого призначення, придбано сучасну зброю, спецзасоби, обмундирування.

Значну увагу у своєму виступі Сергій Анатолійович приділив питанню якісного забезпечення експерименту по об'єднанню підрозділів патрульної служби та ДАІ, який проходить на базі Хмельницького міськвідділу міліції.

— З метою реалізації запланованого щомісячно УМВС в Хмельницькій області понад встановлений ліміт виділяється 5 тон палива, перераховані кошти для придбання 12 відеореєстраторів та 20 GPS-трекерів, усіх учасників експерименту забезпечено обмундируванням та спецзасобами. Крім того, Міністерством внутрішніх справ винайдено можливість щодо передачі УМВС 12 автомобілів, — сказав Сергій Яровий.

У підтвердження цих слів керівництво УМВС отримало сертифікат на нові службові автомобілі «Toyota Prius», які незабаром прибудуть у Хмельницький.

Не менш важливою є і проблема забезпечення працівників ОВС житлом. На даний час на квартирному обліку в Хмельницькій області перебуває 812 працівників та пенсіонерів органів внутрішніх справ, та тільки впродовж цього року квартирна черга зменшилась на 15%. Зокрема, вдалося закінчити і здати в експлуатацію 3 багатоквартирні будинки в Хмельницькому. І 35 працівників та пенсіонерів ОВС отримали довгоочікувані ключі від квартир.

Напередодні улюбленого свята всіх дітей, Дня Святого Миколая, не могли не згадати правоохоронці і про своїх підопічних із дитячого будинку Хмельницької обласної ради. Директор закладу Оксана Вєрясова отримала від керівництва МВС спортивний одяг, побутову та комп'ютерну техніку, солодощі та іграшки для дітей.

На завершення урочистих зборів Сергій Яровий ще раз привітав всіх працівників органів внутрішніх справ України з нашим професійним святом та побажав міцного здоров'я, особистого щастя, успіхів, підтримки суспільства у такій потрібній міліцейській службі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі оперативники ...

КОМЕНТАРІ