У Херсоні розпочав роботу Єдиний центр допомоги вимушеним переселенцям

У Херсоні розпочав роботу Єдиний центр допомоги вимушеним переселенцям

12.12.14 11:30 0 611
Вчора, 10 грудня, у м. Херсоні розпочав роботу Єдиний центр з надання консультаційно-роз'яснювальних послуг громадянам України, які перемістилися у Херсонську область з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Як повідомляє прес-служба ДСНС України, мета центру – комплексне вирішення питань із забезпечення першочергових потреб вимушених переселенців. Ідея про його створення виникла під час чергового засідання Регіонального штабу, що опікується проблемами цих людей.

Відтепер у спеціальному приміщенні, що знаходиться у будівлі Херсонської облдержадміністрації на пр. Ушакова, 47, з понеділка по п’ятницю чергуватимуть фахівці установ, які входять до складу Регіонального штабу. Це представники Департаментів соціального захисту населення, освіти і науки, охорони здоров’я, економічного розвитку, Управлінь цивільного захисту населення, державної міграційної служби, житлово-комунального господарства, Головного управління ДСНС тощо.

Така комунікація структур є необхідною, оскільки значно полегшує і пришвидшує, як отримання необхідної інформації та консультацій, так і вирішення реальних потреб мешканців Донбасу та АР Крим, які прибули на Херсонщину.

в області зареєстровано 8063 внутрішньо переміщених осіб, з яких 2186 дітей, нагадують у пррес-службі ДСНС. Щоденно кількість таких людей збільшується.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканцям Закарпаття ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ