В Івано-Франківській області рятувальники роз'яснили мешканцям міста основні правила безпечної поведінки в зимовий період

В Івано-Франківській області рятувальники роз'яснили мешканцям міста основні правила безпечної поведінки в зимовий період

12.12.14 08:00 0 685
З настанням холодів на Прикарпатті значно зросла кількість пожеж. В основному загорання стаються через порушення правил пожежної безпеки в помешканнях громадян. Як свідчить статистика, з початку зими в області виникло понад 60 пожеж, у вогні загинуло 5 осіб.

Задля попередження та запобігання виникнення таких нещасть працівниками Управління ДСНС в області проводиться ряд заходів. Так днями, рятувальники навчали правилам безпеки мешканців Івано-Франківська.

Працівники Управління ДСНС в області поспілкувалися з людьми різними за віком та соціальним становищем.

З тим що проблема безпеки життя людини важлива і обговорювати такі питання варто - погоджувався кожен.

Загалом працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області поспілкувалися із десятками містян, нагадавши людям про найголовніші причини та нищівні наслідки вогневих випадків, легковажного поводження з електричними і газовими приладами. Крім того, івано-франківцям вручили застережливі листівки.

Проводячи такі заходи регулярно, можна надіятися на позитивний результат та привернення ще більшої уваги населення до проблем безпеки, усвідомлення людьми необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності у побуті, на роботі та під час відпочинку.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Манифесто - аромат от Ив ...
Наступна новина: Менш ніж за добу ...

КОМЕНТАРІ