В Івано-Франківській області "Нехай краще сітка буде мокрою,але бійці - живими"

В Івано-Франківській області "Нехай краще сітка буде мокрою,але бійці - живими"

12.12.14 10:57 0 767
Студенти Івано-Франківського гуманітарно-педагогічного коледжу Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника роблять все, що є в їхніх силах, щоб хоч чимось допомогти бійцям, які їдуть у зону АТО захищати Вітчизну.

З настанням зими маскувати від ворога техніку стає дедалі важче. Майбутні педагоги сплели маскувальну сітку та передали бійцям івано-франківського підрозділу судової міліції «Грифон». Хоча вона є недосконалою, бо не може захистити від води і вогню, та нехай краще сітка буде мокрою, але бійці - живими.

«Нехай це невелика справа, але ми вплели в неї свої пісні та молитву за Україну за всіх, хто зараз там захищає наш спокій. Просимо Бога, щоб усі повернулися живими! І якщо наша праця збереже життя хоч одній людині - вона не була даремною!», - кажуть студенти.

Під враженнями переживань від подій, які відбуваються щодня, студентка другого курсу Марія Курак присвятила свій вірш правоохоронцям, які нещодавно повернулися із сходу України. Ось кілька рядків з нього:

Солдате, повернись живим,

І не лишень сім'я тебе чекає,

За тебе молимось народом всім,

Ти не помреш - Герої не вмирають!

Студенти хочуть допомогти нашим захисникам, що перебувають нині в зоні АТО. На перервах вони виготовляли білу маскувальну сітку. "Чому білу? Бо настала зима, а білий колір зливається зі снігом. Це й захистить бійців", - відзначає культорганізатор коледжу Роксолана Павелко.

Заступник командира взводу спецпідрозділу «Грифон» Іван Грицак подякував студентам за підтримку та теплі слова, а також за власноруч сплетену сітку, яка є дуже важливим елементом захисту. Таке накриття неодмінно допоможе нашим хлопцям і на блокпостах, і під час маскування техніки.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ