Львівські рятувальники розповсюджують дорожні карти для вимушених переселенців

Львівські рятувальники розповсюджують дорожні карти для вимушених переселенців

12.12.14 10:37 0 681
З метою надання повної інформації щодо діяльності Регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції, особам, які прибувають на тимчасове проживання у Львівську область, рятувальники розповсюджують «Дорожні карти» для людей, внутрішньо переміщених в межах країни.

Ці карти спеціально розроблені державними структурами та волонтерами з метою вирішення питань соціального захисту та забезпечення першочергових потреб осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

У картах зібрана необхідна інформація, що допоможе громадянам скоротити час на вирішення різних проблем, по пунктах прописана процедура (реєстрація, поновлення документів, пошук житла, тимчасового працевлаштування, отримання медичної допомоги, адреси центрів і їх контакти).

Примірники отримують залізничні вокзали та автовокзали, оперативно-диспетчерські служби житлово-комунального господарства, облдержадміністрації та райдержадміністрації, відділення пошти та зв’язку, служби медичної допомоги та органи соціального захисту, в місцях із масовим перебуванням людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному управління ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ