У Львівській області у Стрию школярі зустрілися з бійцями батальйону "Воля"

У Львівській області у Стрию школярі зустрілися з бійцями батальйону "Воля"

12.12.14 17:42 0 857
У Стрию учні школи № 7, де свого часу навчався Степан Бандера, поспілкувалися із командиром третього батальйону територіяльної оборони "Воля" полковником Валентином Матвіївом та його побратимами.

Організував зустріч школярів із бійцями АТО свободівський волонтер Василь Бичко разом із бійцем третього батальйону територіяльної оборони "Воля" Михайлом Сокираном.

Як розповів Валентин Матвіїв, третій батальйон територіяльної оборони виконує бойові завдання в зоні АТО на Луганщині. Із цікавістю слухали школярі й розповідь комбата про складні умови життя армійців, про побут солдатів, про виконання бійцями важких завдань, а також про ставлення до них людей зі сходу та турботу волонтерів. Зосередив свою увагу командир дитячих малюнках та листівках, які отримують бійці.

"Для бійців це як спортивний допінг – надихає безмежно. Коли ми зустрічалися із дітьми в школах на сході України, ми приносили ваші листі та малюнки. Скажу чесно – для них це було досить несподівано. Вони не знали, що діти вашого віку можуть настільки близько, настільки сильно сприймати цю трагедію", – повідомив Валентин Матвіїв.

Комбат подякував дітям від імені всіх бійців АТО за їхню неоціненну допомогу та моральну підтримку.

Своєю чергою, учні висловили глибоку подяку і шану всім бійцям третього батальйону територіяльної оборони "Воля" та подарували командиру порцію чергових малюнків, листівок, солодощів, а також заспівали український славень.

Крім того, відбувся прямий етер на "ТРК Лан" комбата Валентина Матвіїва та бійця загону "Січ" свободівця Василя Здирка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вирок суду вислухав ...
Наступна новина: Тернопілля: захворюваність ...

КОМЕНТАРІ