Правоохоронці Львівщини розшукали 40 осіб,які переховувалися від органів слідства та суду

Правоохоронці Львівщини розшукали 40 осіб,які переховувалися від органів слідства та суду

12.12.14 15:22 0 661
У Львові та області з 17 листопада по 1 грудня проходила оперативно-профілактична операція «Розшук», під час якої працівники міліції розшукали 40 осіб, які переховувались від органів влади.

Оперативно-профілактична операція проходила у два етапи. Під час відпрацювання встановлено місце перебування 40 осіб, які переховувалися від органів слідства та суду. Затримані розшукувались за скоєння різних видів злочинів, з них – одна особа за вчинення тяжких тілесних ушкоджень, сім осіб за грабежі, одна особа за розбій, за вчинення ДТП також одна особа, за злочини пов'язані з наркоманію розшукано трьох осію, за крадіжки 14 осіб та за незаконне заоволодіння автотранспортом – одна особа.

Крім того, правоохоронці встановили місцезнаходження 22 безвісті зниклих громадян, з яких пятеро розшукувались з минулих років.

За час проведнення операції, загальна кількість безвісти зниклих зменшилась на 12 осіб (з 296 до 284) у порівнянні із початком операції. Також у розшуку перебуває 32 особи які зникли в зоні проведення АТО.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УКР ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: За крадіжку грошей ...

КОМЕНТАРІ