Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

12.12.14 13:52 0 1240
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУ МВС України у Львівській області полковника міліції Загарія Дмитра Дмитровича, від колективу НВК «ШЕЛ» та директора І.В.Шеремета.

Текст подяки подаємо нижче:

Шановний Дмитро Дмитрович!

Упродовж тривалого часу педагогічний колектив НВК «ШЕЛ» тісно співпрацює з працівниками органів міліції в питаннях профілактики правопорушень в учнівському середовищі.

27 листопада 2014 року надзвичайно цікаву, розвивальну і повчальну зустріч з учнями провів старший уповноважений управління боротьби з незаконним обігом наркотиків майор міліції Карабін Володимир Орестович. Учні були ознайомленні з негативним проявом дії наркотичних засобів на організм та свідомість людини, задавали багато питань, на які отримали ґрунтовні відповіді.

Цікаве обговорення відбулося після перегляду документального фільму про шкідливість та негативні наслідки вживання наркотичних засобів.

Колектив НВК «ШЕЛ» висловлює щиру подяку та вдячність колективу ГУ МВС України у Львівській області за співпрацю та посильне сприяння у вихованні майбутнього України. Щиро дякуємо Володимиру Орестовичу за допомогу у вихованні правильної та здорової молоді.

З поваго,

Колектив НВК «ШЕЛ», директор І.В.Шеремета
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі відбулася ...

КОМЕНТАРІ