На Львівщині правоохоронці викрили 35 - річну жінку,котра продавала наркотики

На Львівщині правоохоронці викрили 35 - річну жінку,котра продавала наркотики

12.12.14 08:50 0 630
Працівники Червоноградського міського відділу міліції матеріали кримінального провадження за ознаками статті 307 Кримінального Кодексу України скерували до суду на розгляд.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міського відділу міліції викрили 35 – річну місцеву мешканку, котра продавала опій ацетильований та таблетки субітекс наркозалежним.

«Зловмисниця наркозалежна, раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за збут наркотиків. Жінка пояснила, що сама вживає наркотики, а так як це дороге задоволення, вона змушена продавати наркотичні речовини, щоб мати гроші на власні потреби Червоноградського міського суду на розгляд», - розповів начальник СБНОН Червоноградського міського відділу міліції, капітан міліції Василь Думич.

За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПРАЦІВНИКИ ДАІ ВОЛИНІ ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ