Рівненщина: будьте обережними,враховуйте погодні умови,а також тимчасові незручності!

Рівненщина: будьте обережними,враховуйте погодні умови,а також тимчасові незручності!

12.12.14 16:55 0 694
Внаслідок зміни погодних умов, а також тимчасового відключення освітлення на деяких ділянках доріг міста Рівне та області, спостерігається ускладнення руху транспортних засобів, а також інших учасників дорожнього руху, що може спричинити виникнення аварійних ситуацій і скоєння дорожньо-транспортних пригод.

Враховуючи вищевикладене,працівники Державтоінспекції звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними. При русі в умовах недостатньої видимості вмикайте ближнє світло фар, дотримуйтесь безпечної дистанції, а також не перевищуйте швидкість.

Окрім того, рекомендуємо водіям під час погіршення погодних умов та тимчасових незручностей, по можливості, утриматися від поїздок.

Також звертаємося до пішоходів! Пам'ятайте, що за таких складних погодних умов та тимчасових незручностей спостерігається ускладнення руху. Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не з'являйтеся раптово на проїзній частині дороги. По можливості, виділіть себе світлоповертаючими елементами!

У свою чергу працівники Державтоінспекції Рівненщини продовжуватимуть забезпечувати безпеку дорожнього руху з метою недопущення виникнення аварійних ситуацій та дорожньо-транспортних пригод.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держінспектори Волині ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ