У Рівненській області рятувальники роз’яснили співробітникам ДАІ алгоритм дій під час виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах

У Рівненській області рятувальники роз’яснили співробітникам ДАІ алгоритм дій під час виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах

12.12.14 16:03 0 653
11 грудня співробітники Головного управління ДСНС у Рівненській області провели з працівниками Управління Державтоінспекції УМВС заняття з метою покращення взаємодії автоінспекторів та рятувальників під час ліквідації НС при перевезенні небезпечних хімічних речовин.

Начальник сектора радіаційного, хімічного та медико-біологічного захисту ГУ ДСНС майор служби цивільного захисту Петро Ткачук розповів працівникам міліції, як правильно і оперативно у взаємодії з пожежно-рятувальними підрозділами області реагувати на можливі дорожньо-транспортні пригоди з виливом небезпечних хімічних речовин. Разом з тим, працівникам ДАІ було практично продемонстровано, як за допомогою знаків маркування на спец автомобілі визначити склад та властивості небезпечних вантажів, що вони перевозять.

Під час занять усім присутнім було показано навчальні відеофільми ДСНС та роздано методичний посібник «Знаки небезпеки та маркування небезпечного вантажу».

Слід додати, що такі заняття рятувальники будуть проводити протягом грудня у всіх підрозділах Державтоінспекції області.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ