Прокуратурою Рівненської області постійно приділяється увага організації роботи і контролю виконання

Прокуратурою Рівненської області постійно приділяється увага організації роботи і контролю виконання

12.12.14 15:19 0 658
У прокуратурі Рівненської області 11 грудня 2014 року, проведено навчально-методичний семінар на тему "Організація роботи і контролю виконання в органах прокуратури області».

У роботі заходу, який проведено із застосуванням режиму відеоконференції, взяли участь керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області, міські та районні прокурори, їх заступники, а також працівники, які зараховані до кадрового резерву на висунення на керівні посади.

Відкрив семінар прокурор Рівненської області Сергій Кубрак. Він наголосив на необхідності забезпечення належної організації діяльності органів прокуратури відповідно до вимог нового Закону України «Про прокуратуру» та наказу Генерального прокурора України №1гн від 26.12.2011. Адже належне виконання функцій управління усередині відомства, так само, як і належний підбір та розстановка кадрів, є запорукою ефективної прокурорської діяльності, досягнення позитивних результатів у сфері законності.

Начальник організаційно-контрольного відділу прокуратури області Олександр Ващишин розповів присутнім про концептуальні зміни організації структури управління прокурорською системою у відповідності до Закону України «Про прокуратуру» від 14.10.2014. Особливу увагу було приділено обговоренню особливостей та нових підходів в організації роботи колегії, окремих аспектів підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів для розгляду на підсумкових засіданнях дорадчого органу.

Про особливості підготовки координаційних, міжвідомчих та оперативних нарад розповів заступник начальника відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Олександр Солдатенков. А прокурор відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури області Вікторія Маринич виступила з інформацією щодо підготовки документів організаційно-управлінської діяльності, зокрема, наказів про розподіл обов?язків між прокурорськими працівниками.

Начальник відділу статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратури області Євгеній Мокрицький запропонував присутнім шляхи удосконалення роботи з питань первинного обліку, звітності при внесення відомостей до відповідних програмних комплексів – ЄССА та ЄРДР (Єдина система статистики та обліку, Єдиний реєстр досудових розслідувань).

З напрацьованим досвідом щодо організації роботи та управління в прокуратурі районної ланки поділився прокурор Сарненського району Павло Романчук.

У ході практичної частини занять працівники прокуратури виконали індивідуальні завдання.

Завдяки проведеному семінару його учасники мали можливість підвищити рівень кваліфікації та удосконалити підхід до роботи з питань на зазначеному напрямі діяльності.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ