Рівненські правоохоронці виявили корупціонерів серед сільських депутатів при вирішенні земельних питань

Рівненські правоохоронці виявили корупціонерів серед сільських депутатів при вирішенні земельних питань

12.12.14 12:06 0 634
Співробітники державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області виявили та задокументували протиправні дії посадових осіб Корнинської сільської ради, які у травні під час голосування за рішення про надання їм та їхнім родичам дозволів на розробку проектів відведення земельних ділянок не повідомили про наявність конфлікту інтересів.

Земельні ділянки виділені на території сільської ради для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд всупереч вимог Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції".

— Матеріали відносно десяти представників територіальної громади Корнинської сільської ради скеровано до Рівненської районної прокуратури, з метою притягнення їх до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів), — зазначив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області Віталій Дума. – Рівненським районним судом вказані особи притягнуті до передбаченої Законом відповідальності у вигляді штрафу.

СЗГ УМВС України

В Рівненській області

(за матеріалами УДСБЕЗ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ