У Рівненській області на гостинах у Місті Майстрів цього разу головували перукарі

У Рівненській області на гостинах у Місті Майстрів цього разу головували перукарі

12.12.14 11:19 0 727
Грандіозним інтерактивним заходом-конкурсом «На гостини до Міста Майстрів» відкрив Всеукраїнську декаду зайнятості Рівненський міський центр зайнятості спільно з управлінням освіти та науки облдержадміністрації, управлінням освіти виконавчого комітету міської ради за співучасті школи-студії «Дольче Віта» – регіонального представника спілки перукарів України.

Представники трьох професійно-технічних закладів міста, що навчають професії «перукар», показували рівень своєї фахової підготовки руками кращих учнів та слухачів. Це були команди: «Перукар.ua» Рівненського професійного ліцею, «Папільотки» – державного професійно-технічного навчального закладу «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» та «Гламурний флеш» Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Учасники демонстрували теоретичні знання та практичні навички – виконували чоловічу та жіночу стрижку з укладкою. За їхньою роботою слідкувало кваліфіковане журі у складі: Лариса Кособуцька – колорист-професіонал міжнародного рівня, технолог-експерт компанії Estel Professional, акредитований тренер HAUTE COUTURE ESTEL, провідний викладач Школи перукарів «DOLCE VITA»; Тетяна Юхимчук – перукар-стиліст, власник мережі салонів краси, Наталія Літвінова – перукар-стиліст, власник салону краси.

Інтрига зберігалася до останнього моменту. Вийти на сцену перед такою численною аудиторією (в залі були присутні школярі 9 та 11 класів шкіл міста, роботодавці, соціальні партнери, безробітна молодь, команди підтримки учасників – усього понад 600 чоловік) вже є перемогою, хай і над собою, над власною невпевненістю. Та поважне журі ретельно підрахувало всі оцінки і визначило команду, а зрештою, й навчальний заклад, що виявився сильнішими за інших.

Ми з гордість можемо констатувати: майстри та викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості дають фахові знання високого рівня. Підтвердження цьому – Диплом переможця, яким була нагороджена команда «Гламурний флеш». Спонсор заходу торговельна марка Estel Professional вручила переможцям сертифікати на придбання необхідної професійної продукції. Не залишилася поза увагою організаторів і решта учасників – вони отримали подарунки за проявлену на конкурсі майстерність.

Сподіваємося, що конкурс привернув увагу до актуальності професійної освіти, змінив ставлення до неї. Головне, що тепер маємо реальне підтвердження тому, що навчальні заклади служби зайнятості готують фахівців, які здатні до творчості та натхненної праці.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ