Заява прес-служби Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" з приводу бандитського нападу на свободівця Володимира Бартошка

Заява прес-служби Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" з приводу бандитського нападу на свободівця Володимира Бартошка

12.12.14 17:25 0 762
9 грудня 2014 року біля будівлі Борщівської районної державної адміністрації було скоєно напад на першого заступника Борщівської РДА, депутата Борщівської районної ради, активного учасника Революції гідності свободівця Володимира Бартошка.

За час роботи на посаді першого заступника Борщівської РДА Володимир Бартошко отримував численні погрози у формі смс-повідомлень та дзвінків з вимогами не звертати уваги на зловживання та правопорушення, зокрема на прояви корупції, виявленням яких займався свободівець. У відповідь на принципову позицію націоналіста щодо порушень закону злочинці вдалися до фізичної розправи. Підстерігши Володимира, коли той був наодинці, група бандитів жорстоко побила його. Наслідком цього стали важкі травми: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої та розсічення м'яких тканин голови, перелам правої руки, забій колінного суглобу та численні забої тіла.

Зухвалий напад на націоналіста – це неприхований наступ місцевої мафії, поплічників колишнього режиму, на активного націоналіста, який завжди займає принципову позицію в питаннях боротьби з корупцією, зловживаннями у владних та правоохоронних органах. У Борщівському районі, як і в Україні в цілому, розпочалась і триває контрреволюція – олігархічна та антиукраїнська. Міліційна бездіяльність призвела до розгулу банд, які вдаються до погроз і побиття місцевих активістів, а правоохоронці, замість розкриття кримінальних справ, здійснюють тиск на активістів Революції гідності. Міліція не шукає реальних злочинців, а перетворюється на політичну поліцію. Як і рік тому, коли українці повстали проти режиму Януковича, суспільству слід припинити йти за красивими політичними гаслами та пустопорожніми обіцянками і нарешті завершити розпочате. Ми чудово бачимо, які місцеві багатії та олігархи відверто лобіюють власні бізнесові інтереси. Але суспільство після всього пережитого за цей рік не допустить, аби якась купка "регіоналів" та подібних пристосуванців плювала на думку громади.

Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" розцінює напад на свого активіста як політичний тиск і спробу зменшити активність націоналістів. Упевнені: попри те, що Володимир Бартошко дістав численних травм, свободівець разом зі своїми побратимами продовжить боротьбу зі спробами контрреволюції і довершить справу, розпочату Революцією гідності.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Житомирські ...

КОМЕНТАРІ