Жителя Тернопільщини,який до смерті забив знайомого,ув'язнили на сім років

Жителя Тернопільщини,який до смерті забив знайомого,ув'язнили на сім років

12.12.14 16:59 0 651
На лаві підсудних опинився 57-річний житель Кременця. Чоловік позбавив життя знайомого через мобільний телефон. Кривава подія сталася цьогоріч влітку.

Конфлікт між чоловіками назрівав давно. Якось підсудний, перестрівши знайомого на вулиці, почав з'ясовувати, куди подівся його засіб мобільного зв'язку. Від словесної суперечки перейшов до бійки, кілька разів вдарив опонента у голову. Той впав на землю, але ще подавав ознаки життя. У такому стані зловмисник залишив свою жертву посеред вулиці .

Свідком інциденту став спільний знайомий чоловіків. Через кілька годин він вирішив повернутися на місце події. Там знайшов потерпілого – він досі лежав у непритомному стані на землі, тож викликав йому швидку. Медикам не вдалося врятувати життя чоловікові. Через десять днів, не приходячи до свідомості, він помер.

Правоохоронці затримали винуватця злочину за «гарячими» слідами. Щодо нього було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть).

57-річний кременчанин неодноразово був судимий за корисливі та насильницькі злочини. В ув'язненні провів більшу частину свого життя.

Суд визнав підсудного винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть і засудив до семи років неволі.

CЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ